AVÍS LEGAL

 

El present avís legal regeix l’accés i ús del lloc web de l’Hostal Somnis, la titularitat del qual correspon a LUX NUI, S.L.U., amb NIF B67593988 i adreça a C/ Diputació, Nº8, Súria, Espanya, d’ara endavant “Hostal Somnis”.

1. Termes d’Ús:
L’accés i ús d’aquest lloc web estan subjectes als següents termes i condicions. En accedir i navegar pel lloc, l’usuari accepta aquests termes i condicions en la seva totalitat.

2. Propietat Intel·lectual:
Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquest lloc web, incloent-hi textos, imatges, gràfics, logotips, icones, dissenys, i altres elements visuals o auditius, són propietat exclusiva de l’Hostal Somnis o de tercers que hagin autoritzat el seu ús. La reproducció, distribució, modificació, o qualsevol altre ús no autoritzat d’aquests continguts està estricteament prohibit.

3. Responsabilitat:
L’Hostal Somnis s’esforça per garantir l’exactitud i actualitat de la informació proporcionada en aquest lloc web. No obstant això, no garantim la precisió ni ens fem responsables de qualsevol error o omissió en la informació presentada. L’usuari utilitza el lloc web sota la seva pròpia responsabilitat.

4. Enllaços Externs:
Aquest lloc web pot contenir enllaços a llocs externs. L’Hostal Somnis no es responsabilitza pel contingut d’aquests llocs i no assumeix cap responsabilitat per qualsevol dany o pèrdua que pugui sorgir de l’ús dels mateixos.

5. Modificacions i Actualitzacions:
L’Hostal Somnis es reserva el dret de modificar, actualitzar o eliminar continguts d’aquest lloc web en qualsevol moment sense previ avís. Així mateix, es reserva el dret de modificar aquests termes i condicions en qualsevol moment.

6. Jurisdicció:
Qualsevol controvèrsia que sorgeixi en relació amb aquest lloc web es regirà per les lleis d’Espanya i es sotmetrà a la jurisdicció exclusiva dels tribunals de Súria.

7. Contacte:
Si tens preguntes o inquietuds sobre aquest avís legal, si us plau, contacta’ns a través del número de telèfon 659 90 05 49.

Abrir chat
1
Scan the code
Hola
¿En qué podemos ayudarte?