Política d’Accessibilitat

A Hostal Somnis estem compromesos amb l’accessibilitat digital i aspirem a oferir una experiència en línia accessible per a tots els visitants del nostre lloc web, independentment de les seves capacitats. Volem assegurar-nos que tothom pugui gaudir plenament de la informació i els serveis que oferim.

Mesures preses per millorar l’accessibilitat:

 

  • Disseny Responsiu: Hem implementat un disseny de lloc web responsiu que s’ajusta automàticament a diferents dispositius i mides de pantalla, per garantir una experiència de navegació còmoda i intuïtiva.

 

  • Text Alternatiu per a Imatges: Totes les imatges del lloc web estan acompanyades d’una descripció de text alternatiu, que ajuda els usuaris amb discapacitats visuals a comprendre el contingut visual.

  • Fonts Llegibles: Hem optat per fonts de text llegibles i contrastos adequats entre el text i el fons per facilitar la lectura i la comprensió del contingut.

 

  • Navegació Intuitiva: Hem organitzat la navegació del lloc de manera lògica i coherent, utilitzant encapçalaments i enllaços clars per a una experiència més accessible.

 

  • Compatibilitat amb Lectors de Pantalla: Hem tingut en compte les bones pràctiques d’accessibilitat per garantir la compatibilitat amb lectors de pantalla i altres tecnologies d’assistència.

 

  • Vídeos Subtitulats: Quan incloem vídeos, procurem proporcionar subtitulació per a les persones amb discapacitats auditives.

Abrir chat
1
Scan the code
Hola
¿En qué podemos ayudarte?